Super Junior
Страница 61 от 61 • Share •
Страница 61 от 61 •
1 ... 32 ... 59, 60, 61
Re: Super Junior
HAPPY 5TH ANNIVERSARY SUPER JUNIOR!
Честита пета годишнина на момчетата!Пожелавам им още много успешни албуми да продължават да ни радват с музиката си и безбройните си изпълнения в предавания и т.н., още повече фенове да имат и още мн годишнини.
SU JU JANG!
Честита пета годишнина на момчетата!Пожелавам им още много успешни албуми да продължават да ни радват с музиката си и безбройните си изпълнения в предавания и т.н., още повече фенове да имат и още мн годишнини.
SU JU JANG!

kpop_lover- Брой мнения: 62
Oh, my! Шисъс и Хенри, май онли лойв ! и Лийтък, И Шиндонг... Обичам ги всички... най-добрите ми приятелки ( и двете :Д ) ме зарибиха по тях. Донхее.... ... Честно казано аз си падам по хард кор, пънк, ска, рага... алтернатив... Но ме грабнаха жестоко. Посрамиха много жени по света като се кълчат така.. И правят не кой знае колко стойностна музика, но поне е забавна и отпускаща.. ^^

FoLLoweR_Shisus- Брой мнения: 32
Хенрии няма ли вече официално да се присъедини към Суджу ... напоследък толкова му се радвам ...
особено като излезе новата песен ...
особено като излезе новата песен ... 
Edi_xD- Брой мнения: 117
Местожителство: Благоевград
няма, феновете се бонтуват и не искат нови членове на групата. продуцентите обещаха да не влизат други попълнения. иначе за мен това е хипер глупаво ...

малее значии тея хора се излагат ... горкият Хенри тъкмо почнах да го харесвам ..

Edi_xD- Брой мнения: 117
Местожителство: Благоевград
Хенри е душичка! Той им е бебето сега.. Аве да си призная, аз мисля, че до 1-2 години нещата ще утихнат и ще го вземат в групата, а не само във M :/

Страница 61 от 61 •
1 ... 32 ... 59, 60, 61
Similar topics» Super Junior
» Super League: Klasirane
» Super Junior Fan Forum
» Super Junior
» Super Junior Bulgaria
» Super League: Klasirane
» Super Junior Fan Forum
» Super Junior
» Super Junior Bulgaria