Super Junior

Страница 61 от 61 Previous  1 ... 32 ... 59, 60, 61

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Super Junior

Писане by kpop_lover on Съб Ное 06, 2010 6:58 pm

HAPPY 5TH ANNIVERSARY SUPER JUNIOR! pucca fall in love
Честита пета годишнина на момчетата!Пожелавам им още много успешни албуми да продължават да ни радват с музиката си и безбройните си изпълнения в предавания и т.н., още повече фенове да имат и още мн годишнини. I love U SU JU JANG! balloon balloon balloon balloon balloon balloon

kpop_lover

Брой мнения: 62

Върнете се в началото Go down

Писане by FoLLoweR_Shisus on Чет Мар 03, 2011 12:24 pm

Oh, my! Шисъс и Хенри, май онли лойв ! и Лийтък, И Шиндонг... Обичам ги всички... най-добрите ми приятелки ( и двете :Д ) ме зарибиха по тях. Донхее.... ... Честно казано аз си падам по хард кор, пънк, ска, рага... алтернатив... Но ме грабнаха жестоко. Посрамиха много жени по света като се кълчат така.. И правят не кой знае колко стойностна музика, но поне е забавна и отпускаща.. ^^ in love2

FoLLoweR_Shisus

Брой мнения: 32

Писане by Edi_xD on Чет Мар 03, 2011 1:07 pm

Хенрии няма ли вече официално да се присъедини към Суджу ... напоследък толкова му се радвам ... засрамен особено като излезе новата песен ...

Edi_xD

Брой мнения: 117
Местожителство: Благоевград

Писане by FoLLoweR_Shisus on Пет Мар 04, 2011 1:20 pm

няма, феновете се бонтуват и не искат нови членове на групата. продуцентите обещаха да не влизат други попълнения. иначе за мен това е хипер глупаво ...

FoLLoweR_Shisus

Писане by Edi_xD on Пет Мар 04, 2011 3:45 pm

малее значии тея хора се излагат ... горкият Хенри тъкмо почнах да го харесвам .. тъжно

Edi_xD

Брой мнения: 117
Местожителство: Благоевград

Писане by FoLLoweR_Shisus on Вто Мар 08, 2011 8:47 pm

Хенри е душичка! Той им е бебето сега.. Аве да си призная, аз мисля, че до 1-2 години нещата ще утихнат и ще го вземат в групата, а не само във M :/

FoLLoweR_Shisus

Страница 61 от 61 Previous  1 ... 32 ... 59, 60, 61

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics